Saturday, March 6, 2010

KLK BSM Bukit Hijau Part 1

Assalamualaikum... Hai!!!

Ape khabar korg semua.... Dah lame aku tak update blog nie... sunyi + sepi = tak seronok....hahahha... Bukannye aku tak nak taip entri baru, sebabnya adalah aku begitu sibuk dengan hal ehwal akademik (HEA)...Pelbagai assgmnt yg nak disiapkan..tarikh submit dah nak dekat... tue la sue, sape suruh wat keje last2 minit....kang dah tak scukup masa... Belum lagi dengan presentation utk Rancangan Perniagaan, Public Speaking, Kemahiran dan Gelagat Usahawan, Kreatif dan Inovatif... Pergh!!! Banyak giler subjek yang kena presentation.... Go sue!!! Go!!! Chayok!!! so buat masa nie, masih busy, bulan 3 merupakan bulan yg sungguh sibuk...Betul!! aku tak tipu....

Berbalik kepada title entri nie, selama 3 hari 2 malam, aku pergi berkhemah di Lata Bukit Hijau, Baling, Kedah.... Best juga la KLK kali nie tapi tak semeriah KLK masa sem 2... At least dpt mandi air terjun...Meh!!! aku bg korg tengok beberape gambar...

 
Nie gambar masa nak balik UUM... Cun kan?

 
 3 anak dara menyingang sotong..lunch pertama di Bukit Hijau

 3 anak dara mengupas bawang... tak menangis pun..

 
 Ada original people bersebalahan pokok tue!!

  
  Masing2 buat muka ntah ape2...

 
 Amar + Hafizi ingin membelasah Leha yg wat tak tahu je...

  
 Amar membuat jelingan manja kepada Sara...

  
 Geng2 1 khemah... Nie la khemah kami...

  
 Sempat bersantai di air terjun dulu...

 Hanim berpossing paling sopan...hahaha

Nie je la dulu gambar2... yang lain2 korg tengok je la kat Facebook aku..kat sne pelbagai gambar ada... ok... nak sambung wat assgmnt pulak...nanti aku upload lagi yea..... 

Assalamualaikum... Bye2...

6 comments:

iekabean said...

salaammm....=)
Wahhh... ieka belum pernah pergi bukit hijau.T____T

Seronok ke kat sana???macam best je kena masak sendiri.. Tahu ke masak tuhh??? lalalla~ Ehh, masak pakai apa?? dapur kayu ker??? lalallala~

sweet pink gurl said...

Walaikumslam...
Best juga la.. Air terjun kat situ memang syok2... Kalah air terjun kat Lata Bayu...hehehehe.. Persekitarannye pun ok.. Cuma nampak agak usang la.. and toiletnye memang kotor + usang...hehehe

Best masa KLK tue.. Soronok la masak sendiri dlm tempat2 mcm tue.. Of Course TAHU.. Tengok muke ar.. HAHAHA.. Masak pakai tong gas yg diimport dari UUM sendiri... huhuhu

Thanks visit my blog yg atk berape menarik nie.. InsyaAllah, kalo ada masa nnti nak menaiktaraf lagi perkhidmatan + kemudahan yang tersedia ada nie.. =)

iekabean said...

huhuhuhu... pastu bawa masuk tong gas dalam hutan??? Siapakah yang rajin sangat ngakat tong gas yang berat masuk hutan????

Ahhh... toilet kotor?? cancel lahh! tak mau la pegi sanaaa!! :P

tak berapa menarik?? Pink is nice you know??? (tetiba curang dgn purple)=)

sweet pink gurl said...

Yup!!!! Sape lagi, bdk2 lelaki la yg menjadi mangsa mengangkat tong gas tue.. tak jauh dari tempat perkhemah kami tempat masak tue.. =)

HAHAHAHA.. Try dulu pi sana, nnti kalo rasa2 agak geli nak masuk toilet, pi window2 je kat sana.. pemandangannye best..

Pink tetap akan dikekalkan...takde sesape akan mengubahnye.. cume widget2 kat tepi tue je yg nak di ubahsuaikan.. hehehe

iekabean said...

haaa.... pegi la ngajak kimi ubah2 widget sebelah tu! huhuhuhu

Kimi pandai design-design nii... lalalla~

sweet pink gurl said...

Hari tue ada juga tnye2 kat die.. tapi kalo setakat msj2 gune ym, ssh juga nak dibantu...hehehe... ape2 pun kena godeh2 sendiri... =)

© . | Blogger Template by Enny Law