Friday, May 6, 2011

Hadiah Istimewa

Assalamualaikum.. 

Morning readers saya.. Jam sekarang menunjukkan pukul 1.06 pagi.. Saya masih tak tido,relax ar.. Pagi masih muda.. Memang pon muda sebab awal pagi.. Haha.. Tak lawak pon.. Penat and stress study ni, so rasa macam nak update blog je.. Jari pon bergerak sepantas kilat untuk mencari gambar yang cantik dan... Tetiba terpandang sebungkus hadiah dari Mr ____.. Lantas, idea datang mencurah-curah ke atas ruang draf entri blog saya ni.. Ape hadiah istimewa tu dan siapa yang begitu baik hati memberikan hadiah tersebut???? Sila skroll ke bawah ye adik-adik..


Coklat??? Yes!! Yahoo!! I like chocolate!!..  Terima kasih tak terhingga kepada kawan saya a.k.a Mr Salam yang faham saya suka bangat dengan coklat.. Hehehe.. Padahal orang tu tak tahu pon yang saya ni hantu coklat.. Coklat Full Cream Milk tu saya dah makan dulu sebab lapar.. Hahaha.. Tak sampai 2 jam, coklat tu dah habis dimakan oleh saya.. Kesian coklat tu, tak sempat nak berkenalan dengan coklat besar..

Why me?? Kenapa saya yang dapat hadiah ni?? Jawapan saya ialah tak tahu.. Kena tanya tuan punye badan ye.. Sebenarnya En Salam ni baru pulang bercuti 2 hari 1 malam ni Langkawi.. Anda semua sedia maklum kan kat Langkawi tu boleh dikatakan "syurga coklat", so, coklat la yang paling mudah untuk dijadikan hadiah.. (pandai-pandai je aku buat kesimpulan sendiri).. Hehe.. Pic kat bawah tu saya terangkan nama Langkawi... Hehe.. Saje je takde keje, padahal mood study dah takde.. Ditambah mata tak mengantuk sebab minum kopi tadi.. (Mula merepek)..

Macam hadiah dari orang tersayang pulak.. Opps!! 

Kalau dah namanye hantu coklat, conform sekejap je dah habis makan sorang-sorang tapi tak sampai hati pulak kalau tak kongsi dengan my BFF... Hehe.. Takpe saya baik hati nak bahagikan dan berkongsi coklat besar tu dengan my BFF.. Esok breakfast coklat and milo panas je la jawabnye.. Biar cepat gemok... Hahaha.. Sekali lagi TERIMA KASIH kepada En Salam.. Macam mana anda bole memahami minat coklat saya yang mendalam ni?? Bagi banyak pulak tu... Jeng.. Jeng.. Adios..

8 comments:

Mr.Thinker@Ali said...

Ada lg x? Nk sikit. LOL. ^^

sweet gurl said...

Errrrmmmmm.. Dah Habis.. Coklat besar berkongsi 3 org... hehee

J.Syazwana said...

mahukan mahukan
heee :P

sweet gurl said...

Hehehe.. Bole je asalkan dapat bf yg rajin bagi hadiah.. mintak coklat banyak2... hehehe.. :p

♥yaya budak suka embun♥ said...

amboiiiii

sedapnyeeee la coklat :D

Dosh Saleem said...

perghh..bestnye!!tetibe rase nak makan coklat! :p

sweet gurl said...

TO yaya budak suka embun :

Hehehe... Memang sedap pon sehingga menjilat jari... :) Meh2, dtg ambil ni sepapan coklat dr Langkawi..

sweet gurl said...

To Dosh Saleem :

BEST!!! BEST!!! hehehe... cepat pi beli.. kang kempunan, lari ke batu belah, batu bertangkup plk... hehe

© . | Blogger Template by Enny Law