Tuesday, February 9, 2010

Suka Suki Suke

Assalamualaikum.... Bienvenidos a mi blog (Spanish)...

Hai2... Haloooooo.... Anybody in my blog??? Huhuhuhu... Kali nie nak buat aktiviti bebas la... Ha!! Malam tadi punye la takde keje yang nak dibuat.. Padahal, ada lagi assgmnt yg tak siap, tapi penyakit M.A.L.A.S telah melanda diriku... Penyakit tue mane bole diubat melainkan adanye semangat yang begitu kental utk menolak penyakit tue daripada menerjah ke dlm diri... Ape la aku nie?? Ok2.. Move!!! Move!! Kite teruskan ke perjalanan yang lurus, Don't belok2 ea.... Aku telah mengedit beberape picture yang aku berkenan untuk diedit... aku edit guna Dream Light Photo Editor.... Baru download, so, keghairahan telah menusuk2 ke dalam otak ku untuk menggodeh-godeh sofware tersebut... HAHAHAHA... Ha!! Ini la hasilnye... 

 
Picture yang paling mendapat undian tertinggi

 
 Cantik kan aku edit.....

  
Macam pernah nampak je picture nie... Tpi dimana ye?

  
 Termenung Jauh... Homesick!!!!

 
 3 sahabat yang akan kekal bersahabat selama-lamanya... InsyaAllah....


Setakat itu lah, gambar yang aku sempat mengedit.... So, kepada sesiapa yang berminat untuk mendapatkan perkhidmatan mengedit picture, sila la tinggalkan voice massage anda di talian bebas tol ini... 011-9876543... Take a note ok... Bye2....

Assalamualaikum...

7 comments:

sweet pink gurl said...

Testing.... Testing... Alif, Ba, Ta

N A N I said...

Dh ada software mcm 2 mmg excited nk mengedit2..mmg best..
Lepas ni,msa cuti mkin byk lah gmbr yg di edit eh?

sweet pink gurl said...

To Nani :

Tahu xpe... Excited giler... InsyaAllah.. kalau xde ape2 aktiviti yg agak menarik + x bole tido, software nie la yg akan menjadi mangsanye... hahaha...

icemanz said...

testing3....

N A N I said...

hakim ni testing nak start bernasyid ke? test mic. HAHA. =D

sweet pink gurl said...

Icemanz :

Terima kasih diatas pertolongan anda.. =)

sweet pink gurl said...

Nani:

Die tolong akk buat testing kat komen blog nie... tapi kalo die nak wat testing berNASYID, xde sape2 nak dgr agknye...HAHAHA

© . | Blogger Template by Enny Law