Saturday, February 6, 2010

Sesi TER-fotografi

Assalamualaikum... Hai2 semua...

Mengikut cerita dari entri yang lepas, serta kesinambungannye... aku dalam keadaan TERAMAT SIBUK....aku ulang sekali lagi.. TERAMAT SIBUK la... Sibuk dengan ape?? Mesti sibuk dengan gossip kan??? Tu la korang nie... tak habis2 nak bergossip... tersasar jauh la korang punye jawapan... kalau jawab exam, mesti GAGAL punye...HAHAHAHA... Aku tolong gelakkan je... Ok2...Move!!! 

Aku sibuk sangat dengn assgnmt yg perlu disumbit sebelum aku pergi HOLIDAY selama seminggu...selain drpd assgmnt, aku juga kena wat persediaan untuk presetation... Aku rasa holiday kali nie tak macam holiday because kena sambung assgmnt yg TERtunggak + mengulangkaji... Naik2 cuti dah mula la dengan Mid Term exam... Time tu lagi la busy.... So, kena la wat persediaan awal... GO Sue.. GO..... Chaiyok!!!!! Chaiyok!!!!

Walau sesibuk mana pun, aku sempat juga pergi beriadah.. sanggup meluangkan masa... dalam keadaan penat2 balik dari kuliah/kelas, sempat lagi nak pergi beridah...aku pergi berdua taw... tapi bukan dengan kaum yang berlawanan jantina dengan aku... still masih mengingati diri nie yang SINGLE and AVAILABLE...huhuhuhu... cepat!!!! sape yg nak isi borang.... Berbalik kepada cerita asal, kami berdua menjalankan aktiviti2 seperti berikut :
             1. BERJOGING
          2. BERJALAN
          3. BERBASIKAL
          4. SESI FOTOGRAFI
              5. Dah takde aktiviti lagi...hahahaha

Kami nie kalau berjalan ke mane2, tak SAH kalau tak bergambar...hehehehe.. Muke giler glamour la katakan.... Meh! sini aku tunjukkan picture kami yg agak cantik la... tapi memang CANTIK pun...

Sebelum berjoging

   15 minit selepas berjoging... berehat sebentar bersama-sama Kit Kat

Nie la basikal yg kami tunggang.. 2 driver... aku duduk kat belakang la..

Termenung seketika.....

Belakang tue parit or longkang tapi airnye dr Tasik

  Nie la Tasik.. korang nampak tak peta tue?

  
  Dalam kawasan Taman Botani

Ini la Taman Botani, UUM

 
Dihadapan UPSB.... 

  
 Kat Pusat Sukan, UUM... Ikutkan hati nak je tembak patnership aku  nie...hehehe

  
 Berlatarbelakangkan Track Pusat sukan, UUM

  Ok tak kalau aku jadi model patung???

  Berlatarbelakang Track Go Kart..... sambil termenung jauh... menahan kelaparan....

  Di atas jambatan kat Taman Botani

  Comelnye aku berpossing.....

  Sandar kat pokok je... tak tahu nak berpossing macam mane lagi....

Nie la picture2 aku...yg nie tak sampai separuh je... aku kira2 kami bersesifotografi sebanyak 89 keping gambar...  ok2...kami mengaku la yang kami nie memang suke suki bergambar... Oleh yang demikian, aku terpaksa la menarik diri ini keluar dari blog sendiri ( bole pulak macam tue?? ).... kalau tak, korang akan termuntah + loya2 tekak sebab asyik kena tengok pic aku je... huhuhu

Assalamualaikum... bye2...

2 comments:

N A N I said...

Wah..
Byknye posing..
Ada p0tensi ni..hikhik..
Nk jd m0del?
Hubungi di talian bebas t0l agensi m0delling..leps 2,pi intrview..=)

sweet pink gurl said...

To Nani :

Terlebih banyak sebenarnye...hehehe.. Ada potensi ea?? Suke2!!!
Ikutkan cita2 ms zaman kanak2 rebina, mmg minat nak menjadi model tapi disebabkan tumbesaran dan ketinggian x mencukupi, so, terpaksa la jadi model yg x bergaji.....hehehe

© . | Blogger Template by Enny Law