Wednesday, January 26, 2011

Penat sangat

Assalamualaikum...

Perghhhhh!!!! Penat sungguh saya hari ni walaupun hari selasa bebas dengan segala aktiviti mesyuarat tepi tingkap atau seberang tingkap, perbincangan dalaman atau luaran serta kelas yang berterusan tanpa henti... Huhu... 

Pagi macam biasa, menyiapkan segala homework yang perlu disubmit khamis ni.. Tu pun baru siap 50%, lepas tu duduk melepak bersama-sama 'Sahabat Blogger' kat mukabuka... Tak habis dengan kerja tu, saya pun mula menbusykan diri dengan berwalking ke blog-blog baru dan kenalan baru.. Seronok sampaikan hampir-hampir terlupa nak pergi beli makanan tengahari... Lepas zuhur, terus terbongkang kat atas katil... Hahaha... Al-maklum la, saya ada tabiat buruk iaitu suka tidur lepas makan tengahari tapi badan still maintain... Ni yang saya suka buat tiap kali ketiadaan kelas... 

Petangnya pulak, saya mengada-ada nak follow my BFF pergi berjogging = berjalan-jalan kat Tasik Gatri... Padahal dalam keadaan sedar dan waras, malam nanti ada latihan silat, konfom penat punye... Tapi hati berkata, "aku mesti kuat, bole tahan lasak punye"... Tup-tup, latihan silat tadi sungguh memenatkan.. Lepas buat buah asas, sambung buah jatuh, and then buah potong dan akhir sekali buah tamat.. Walaupun tak banyak buah, tapi perghhh!!! Lulut memang lebam la.. Lebam tranning minggu lepas pun tak hilang lagi... Huhuhu... Apa-apa pun, memang best la traning tadi.. Happy-happy je... Tegang semua segala urat dawai saya.. Yang kelakarnya, partner saya ni, dia nak buat satu buah ni tapi salah sepak.. Patutnye sepak kat rusuk saya tapi dia pergi sepak kat punggung... Tak cukup kat situ,kali ke 2, dia sepak kat betis pulak.... Hahahaha... Sampaikan tergelak penyelia kiteorang...


Partner saya yang keje sepak saya pakai baju warna purple a.k.a S/U

Diam tak diam, saya pun dah masuk Ijazah Tamat dan dalam proses untuk menghabiskan segala buah tamat... Semangat semua!!!! Entri ringkas je ni.. Dh la penat, esok pagi kelas mula pukul 8 pagi.. Nasib baik 2 kelas je untuk esok... Hehehe... Adios.. 

6 comments:

gaung said...

haishhh kamu ni.penyelia da pesan..6t mesti ada dlm blog..hehehe

so mlm ni bulan mgambang ke tidak?

SAYA BLOGGER CERIA

sweet gurl said...

Huhuhu.. Jap2, mcm mne ko tahu?? Bukan ke ko tak turun train mlm td... Ko skodeng ea?? Hahaha

Tak kot... hahahaha... hujung bulan..

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

have great days dear:)

ayienchan said...

wahh pntnyeee.tapi berbaloi ;D

sweet gurl said...

FIFIE LYCHEE MARATION :

Thank You... :)

sweet gurl said...

To Ayienchan:

Alhamdulilah... Memang berbaloi-baloi... hehehe.. Hilang terus semua penat2..

© . | Blogger Template by Enny Law