Friday, July 15, 2011

Update Terpantas

Assalamualaikum...


Wah!!! Dah lama betul saya tak update blog ni... Tapi setakat sebulan, ape barang beb... Saya pernah tak update selama 2 bulan.. Hahaha.. Banyak story yang nak diceritakan tapi memandangkan my lappy masih di wad, terpaksa la ditangguhkan.. Tu la yang jarang on9.. 

SAYA RINDU KAT MY LAPPY!!! RINDU SANGAT!! (dalam nada serius dan bersedih seketika).. Lepas pulang dari Langkawi, my lappy terbang ke KL.. 2 minggu lebih wooo... first time hidup tanpa dia.. Terasa dunia ni macam tak lengkap je.. Tapi takpe, saya gagahkan juga untuk menereskan kehidupan... 

Kemudian nak dipanjangkan cerita, lepas saya mendapat kembali my lappy yang terbang keseorangan ke KL, saya sangat sedih... Kegembiraan dan kebahagiaan hanya sementara je sebab dia dah sakit tenat.. Dengan memikirkan kewangan dah susut sangat, suka atau tak, kena juga masukkan my lappy ke icu.. ICU tau.. Bukan wad biasa... Sampai la ni, my lappy masih ditahan dalam wad.. Mybe next week baru bole keluar.. Nasib baik my dad ada, beliau la yang menyelamatkan saya dalam menambah pembayaran untuk bil perubatan my lappy.. Terima kasih ayah!!

Buat masa ni saya akan online guna laptop my sis atau my phone.. Bukan guna iphone or samsung galaxy.. Hehehe... Saya tak kaya... Apa-apa pon, lain cerita akan diupdate kemudian... :)

Adios... Entri membosankan sikit... 

2 comments:

N A N I said...

lah... knp dgn lappy? masuk virus ke masuk air? hehe

cpt2 doakan lappy kluar wad. :)

Nizam Ijam said...

pantas pon panjang jugak..haha

© . | Blogger Template by Enny Law