Saturday, December 11, 2010

1 Hari lagi

Assalamualaikum..

Esok last paper.... Senangnye dalam hati, bila dah nak habis exam... Tetiba saya terasa tangan ni menggatai nak buat entri baru padahal hari ni sangat busy... Betul saya sibuk sangat... Sampaikan hanya tido lebih kurang 4 jam je.. Hebat tak saya?? Alaaa... Tak hebat bukan sebab sebelum ni pun saya pernah tak tido semalaman... Hahaha.. Annoying jap.. So, mendefinisikan saya akan balik ke kampung halaman esok malam... YAHOOOOOOOOOOOOOOOO!!!! Berguling-guling kat atas katil.... Baiklah tak lawak... Su move sekarang....

Pada saat dan ketika ini, saya SANGAT FOKUS STUDY ENTREPRENEUR LAW... Sangat ngeri dan triller kat subjek nie.. Memang pun.. Tak cukup masa nak duduk menghafal pelbagai akta, seksyen dan kes... Terus terang lagi tidak bersuluh, saya dengan ini mengisytiharkan bahawa SAYA TAK SUKA LAW... Tapi ni la subjek law ke 2 saya.. Dolu2 masa sem 2,ye.. masih hingusan kat universiti dah berlagak nak ambik BUSINESS LAW.. Nasib baik lepas walaupun keputusan tak membanggakan.. Hahaha... Baiklah... tak boleh lama-lama pandang blog ni, kang tak FOKUS study pulak.. Berjalan ke karpet blog orang lain pun akan di TITIK NOKTAH buat seketika... Hehehe.. Sorry guys... Sebelum ni pun ada cerita pasal exam law ni juga.. Di SINI.. Esok exam pagi jam 9 until 12 PM... 3 jam tu... T_____T

Lagi satu penyeksaan lepas habis exam law ni, adalah dengan mengosongkan bilik.. Saya tak suka bab-bab mengemas, mempacking baju, mengangkut segala property yang sedia ada dalam bilik.. Sangat tak suka... Arghh!!! Tetapi kena buat juga, tiada siapa dapat bantu... Roomate je yang di harapkan.. Full STOP.

8 comments:

Miss Zan said...

salam kenal... same lah dngan akak, dulu mase stady pum amat2 x suke ngan subjek law.... result pun sentiasa atas tong jah... hehehehe

sweet pink gurl @ Suhaili said...

walaikumsalam... Hehehe.. tu la.. memang siksa la ambik law ni.. mcm mne la ada bdk yg suka dgn law..hehehe.. dulu akak belajar kt mne?

Magrib said...

wah.. study law... good luck utk last paper... pasnie, boleh relax2 sikitkan??

anyway...blog anda menarik dan follow anda

sweet pink gurl @ Suhaili said...

Hehehe... TQ.. tapi dah merdeka utk sem ni... mmg duduk rilex2 je.. TQ..

Miss Zan said...

ermmm.. dulu akak stady kat KUSTEM a.k.a UMT lah skrg nie... tp dlm x suke pun alhamdulillah pass jugak walau pun atas pagar ja...

AiDa AzRyN said...

p study cepat!! :P

sweet pink gurl @ Suhaili said...

To Miss Zan :

Alhamdulilah... sy dulu business law pun pass cukup2 mkn je... yg ent. law ni, xthu la...risau juga nk tgk result..

sweet pink gurl @ Suhaili said...

To AiDa AzRyN :

Hehehe.. dah habis exm pun... :P

© . | Blogger Template by Enny Law