Wednesday, December 8, 2010

Alamak!!!! Opsss... Terlupa

Assalamualaikum...


Salam 1 Malaysia... Adakah saya mempunyai penyakit 'pelupa' yang tahap kritikal?? Mari pergi check ke doc.... Baiklah tetiba bila saya merenung lama-lama blog saya, saya merasakan seperti ada je yang tak kena... Silap pilih template ke, silap kombinasi warna ke, silap penulisan or gaya kata-kata ke, silap terjah blog orang ke..... T_________T

Merenung lama sampai LCD lappy saya menjadi bergetar-getar dan berdanggut seketika.. Saya perlu acess kembali apa yang PENTING sangat ni... Jap... Saya nak beradu dulu, baru boleh ingat apa hal kecemasan tersebut... ZZzzzzz... (bergedik nak tido waktu tengahari macam ni + study tak habis lagi = OTAK di +, di -, di darab dan dibahagi = Jem........... Nasib baik dah sediakan roti garnia... Hehehe... 

Selamat Ulang Tahun...

Apa yang PENTING sangat ni??? Ok, Fine! Saya dah imbas kembali guna scan satelit di minda dan hati saya.. SEBENARNYA, saya dah melepasi tarikh KERAMAT, iaitu 09/11/2009.. Tarikh tersebut merupakan entri PERTAMA saya dan saya bergelar blogger.. Alamak!!! Kenapa la saya boleh TER-lupa tarikh tersebut.. Padahal bulan september, and now berada di bulan Disember.. Saya mengaku yang kesibukkan mengajar saya erti kealpaan dan terlupa tentang hal-hal yang TIDAK PENTING.. TIDAK PENTING... TIDAK PENTING.. Memang not important ok.. Dah 3 kali saya ulang.. Tapi saya sangat gembira kerana akhirnya, saya masih lagi berdiri sebagai seorang blogger walaupun tak ramai yang follow dan glamour macam bloger lain... Nasib baik tak tutup blog lagi... NAK TUTUP BLOG Su Sweet Gurl????? OMG!!!!! Are you serious?? (Muka terkejut)..

Jeng... jeng.. jeng... Perasaan Becinta dengan blog semakin nipis, sebab tu tetiba membuat keputusan yang tidak memberangsangkan minda dan akhirnya keputusan tersebut tergantung serta terkapai-kapai sambil melambai ke udara... *Blup* *Blup* *Blup* Nie bukan ke bunyi batu jatuh dalam kolam renang?? Tak kisah la ke mana saya mencampak, melempar, membuang, menerajang, menampar keputusan tersebut... Yang PASTI ianya TIADA dalam KAMUS hidup saya... Hahaha.. Belagak la tu.. Saya tiada masa untuk berlagak tapi riak hanya 5 saat sahaja... 1..... 2...... 3.... 4.... 5.... Titik Noktah

Apa-apa pun HAPPY BELATED ANNIVERSARY MY BLOG SU SWEET GURL.. Dah setahun ummi jaga, belai, manja, mandikan, salin kulit dan baju, bagi sayang tapi kasih tertingal kat 'someone', kadang kala bag kamu annoying, bagi ilmu... Sekarang kamu dah bole berjalan, daripada tak reti bergerak ke guling-guling, lepas tu meniarap, dah mula merangkak, start bertatih (ala sayang blog ummi dah bertatih)... Hahaha... Owner dah mula annoying... Saya pun dengan seriusnya memberihatu yang dah banyak benda yang saya pelajari sejak menjadi blogger, menterjah dan mencela di blog orang lain, mendapat toturial yang berbunga-bunga, diberi kasih sayang teristimewa dari kawan-kawan bloger yang baru... Ianya merupakan sebuah KENANGAN YANG TERINDAH... Diharapkan perhubungan di antara rakan-rakan blog saya berkekalan ke akhir hayat... Amin... Sama-sama la kita berdoa sempena tahun baru ni... Adios.... 

2 comments:

Intan Baizura Rosli said...

heppy belated anniversary to ur blog sis..

dont give up.. kayuh pelan2..

kiter sama2 memeriahkan dunia berblogging

sweet pink gurl @ Suhaili said...

Hehehe... Tq Intan.. betul2, pelan2 lame2 pandai juga...huhuhu... Berblogging menjadi hobi yg tak bole ditinggalkan skrg ni..

© . | Blogger Template by Enny Law