Sunday, May 16, 2010

Bowling Time

Assalamualaikum... Hai semua....

Aku happy giler sebab nie la masanye aku bersenang-lenang, berfoya-foya, bersuka ria macam kanak2 rebina yang baru dapat cuti sekolah... HAHAHAHA... Tapi perasaan tue memang betul lahir dari hati ku yang tulus... Senangnya dalam hati, bile dah dapat cuti.. seperti Dunia nie milik aku... lalalala.... Dah mule la tue nak menyumbangkan suara yg dah terlebih sumbang.. ( sue nie, kang kena baling dengan bunga plastik nanti...) Huhuhu... Aku tak pasti la sama ada nak teruskan perancangan untuk cuti nie or tak... dalam dilema nie.. Ape perancangan aku??? Harap2 salah satunye dapat ditunaikan.. Wajib oooo...
  1. Nak ambik lesen kereta (sebab umur dah tua)
  2. Nak pergi bercuti ke mana2.. tapi yg penting luar dari Kluang
  3. Nak kerja part time (tambahkan duit poket yg bakal 0) 
  4. Nak keluar dengan kawan2 (pergi enjoy macam tak pernah jumpe kawan setahun) 
Hahaha!!! Dah lari dari tajuk entri... Ok!! Tak sampai seminggu aku cuti, aku pun ajak la kawan2 + kakak ku pergi main bowling... Nak lepaskan gian + nafsu bermain... huhuhu... Best la!!!! Tapi sayangnye aku tak dapat jadi juara... sadis betul... T__________T.. Eh!!! Korang jangan pandang aku macam aku nie tangan bangku pulak.. aku pun pernah jadi juara di kalangan kawan2 masa main bowling dulu2 kala... huhuhu.. At least aku pin bowling tue ada yang dah jatuh semua taw... Hebat bukan??? Walaupun hanya sekali je dalam 1 game tue.... HAHAHAHA.... 

Lepas penat berbowling, aku ape lagi.. Pergi la bershopping... Tertiba terpikir nak memasak Spaghetti pulak... So, dengan berbekal duit yg tak seberapa banyak, kami pun pergi la membeli bahan2nye... Suka2!!!! Dah lame mengidamkan nak makan spaghetti...huhu... Seperti biasa, aku nie kan giler berpossing... Ape lagi, gambar2 pun banyak la yg diambik....huhuhu...

Hebat bukan berpossing mcm nie?


 With my sister


 Tak tahu nak namakan ape picture nie


 Ini la juara2 bowling...hahahaha


 Nie la best friend aku.. Siti Aida
Walaupun dah keluar dgn kawan2, aku rasa macam nak pergi serbu lagi la...Haahaha... Lain kali nak keluar dgn kawan2 yang lain pulak...huhuhu... Nak enjoy2 jap... Jom Berbowling..... =)


Assalamualaikum.....

6 comments:

iekabean said...

huihuhuh...bowling!! Lamanya tak main bowling~

nnti ieka pon nak buat cerita pasal bowling laaa.=)

sweet pink gurl said...

hahahaha... nak lepaskn nafsu ieka... buat la 1 entri pasal bowling.. xpun.. nnti bile sue balik kedah, kite pi main bowling kat jitra mall la...huhu

NURAINEE RUHAIZAD said...

bestnyer men bowling..:)
chaiyok2 akk..
dapat no bape ni?

sweet pink gurl said...

Thanks ainee.. akk dpt tmpt ke 3...huhuhu... main saje2..

iekabean said...

ahhahahahha...
pg jitra mall??? ada apa disana??

tgk la macam mana, ieka tak janji..

sweet pink gurl said...

berlawan bermain bowling... ada berani? hahaha

© . | Blogger Template by Enny Law