Friday, March 4, 2011

Contest : PEREMPUAN/LELAKI MELAYU TERAKHIR

Assalamualikum...


Wah!!!!Dah lame saya tak join apa-apa contest yang dianjurkan mana-mana blogger pun.. Sadis seketika... T_______T... Contest ni telah di tag kepada saya oleh CIK SARA ASPALELA... Baiklah.. kita terus ke syarat dan terma contect ni.. 







First question : Kenapa saya join contest ni???
Answer  : Seperti yang saya katakan di atas, saya di TAG... Bila ternampak title contest ni, tetiba je tertarik diri utk join.. Ditambah dengan saya pun banyak pic yang berbaju kurung... Hahaha... Pelbagai gaya lagi... Disamping kepala tengah berserabut dengan assgmnt, tak salah kalau dapat relax2 dengan coontest ni...

Second question : Cipta tagline paling kreatif untuk memartabatkan pakaian tradisional melayu kita..
Answer : Pakaian tradisional melambangkan budaya dan imej kita sebagai bangsa melayu.. Ianya harus dikekalkan supaya tidak lupus di telan peredaran zaman yang semakin ke arah kemodenan.. 

Saya mengTAG kepada blogger yang bertuah 







3 comments:

qhais said...

tq sebab joinnn...:)
sy harap awk bole letak banner ni kat side bar awk....yg kat tepi2 blog tu....yg ader shoutmix,nuffnag suma tu....
just click design-add gadget-picture
tu jer..simple....:)
btw,tq for joining

iekabean said...

baikkkk...
saya akan buat jika ada kelapangan~

qhais said...

salam...tahniah, anda telah berjaya dlm contest ni...sila ke link:
http://qhaisrose.blogspot.com/2011/04/keputusan-pemenang-contest.html

© . | Blogger Template by Enny Law