Wednesday, March 2, 2011

Sesi Fotografik persendirian

Assalamualaikum...


Hai-hai semua... Tapi belum Bye-Bye Ok.... Terasa seperti dah berbulan-bulan saya tak kasi ini blog makanan... Kasiannye.. Kalau la blog ni boleh berbicara pasti ia akan meraung-raung untuk bertukar tuan tanah... Huhuhu.. Apakan daya blog ni, ianya hanya sekadar realiti di alam maya.... Hahaha.. Kesibukkan saya dengan pelbagai aktiviti yang agak memenatkan dan diplus dengan assigment bagaikan Gunung Jerai.. Maka, blog pun bersesawang dengan entri dulu-dulu.. Move ke hadapan ye Cik Su.... Hehehe

Last sunday... Saya hanya ada 2 kelas je tapi lepas 1 kelas habis, pi la ke kelas terakhir... Dengan semangat ni nak belajar, tup..tup...tup... My lecture, Cik Ila mai and memberitahu yang kelas kami BATAL..... Pergh!!!! Perasaan masa tu bercampur baur seperti salad ala Spanyol yang digaul dengan mayonis tu... Ada perasaa SUKA+GERAM+PENAT=HAPPY... Formula apa ntah yang saya guna untuk tafsirkan perasaan saya masa tu.. Maju ke depan lagi..

Jam menunjukkan pukul 9.45 pagi, saya pun buat keputusan pi berlegar-legar ke Dewan Mas untuk bersesi photografi persendirian... Sebelum sampai masanye saya melangkah pergi dari UUM ni dan sebelum hari konvo yang sememangnya akan menjadi ramai orang, keputusan sebegini la yang sepatutnye kami ambil... Hehehe.. Jemput la view gambar saya di bawah...

Gaya yang agak mengedik sikit


Bunga-bunga berkembangan
Ada bulan tak tengahari ni?
1,2,3... SENYUM!


Kami pergi dengan hanya berjalan kaki... Excersice la katakan.. Bukan petang-petang tapi ke arah mataharii sedang memancarkan sinarannya seperi Bas Pancaran Matahari.... Terbaik di situ... Perjalanan yang menyeronokkan walaupun ntah berapa kali kami dah ke sana... Hehehe... Model datangnya pada skill tersendiri untuk memperagakan gaya yang kreatif.. Hehehe...Gambar di bawah, kebanyakkanye di sekitar Dewan Mas sahaja.. Jom terjah lagi pic yang kawan saya ambikkan ni...













.
Gaya superwomen la yang saya buat


Kini tiba masanya untuk kami pulang


Sepanjang sesi fotografik ni, berjalan lancar... Walaupun cuaca masa tu boleh membakar kulit comel saya ni... Nasib baik saya masih boleh slow kan bunyi perut yang tengah kelaparan.... Hehehe... Target destinasi seterusnya adalah cafe.... Adios...

2 comments:

gaung said...

haha2..lawa betul gambar..sapa la snap agaknya tue.. puah hati bgambar kat dewan mas 1hari..hhehe

sweet gurl said...

Huhu... memang puas hati.. tapi jurugambar x puas hati sebab x kena dgn pic yg die nak... hehehe.. aku sebagai model, ikut je kata jurugambar...

© . | Blogger Template by Enny Law