Monday, November 14, 2016

Seoul -> Busan - Day 2 Yeouido Park Meet Running Man Shooting RM Ep 319

Assalamualaikum...

Perjalanan diteruskan lagi ke KBS... ni perancangan awal.. tapi tergendala sebab ternampak sesuatu yang mencurigakan di area Yeouido Park.. Apakah itu????


Kami ternampak beberapa orang lelaki dan perempuan memakai sweater berwarna warni siap di belakang ada name tag.. Dah macam dalam Running Man jer.. pada mulanya memang tak sangka sebab idol ramai kami tak kenal tapi wa cakap dia kenal seorang idol tu masa kami melintas jalan memakai baju oren dengan rambut berwarna tapi wa terlupa sangat nama idol tu..  kalau ditanya, aku kenal idol yang legend jer.. yang boy group baru aku memang tak cam.. 

 terjumpa group idol ni.. maybe group knk or snuper..
 tak perasan pun ada suk jin kat khemah tu...



Dalam perjalanan tu, kami terfikir juga adakah dieorang tengah shooting running man??? tak nampak pun van logo KBS.. pastu tak nampak pun ahli running man.. kami pun abaikan dan terus ke KBS Building & KBS Exhibition Hall.. Baru lepak kejap dan dapat tahu tu shooting Running Man.. OMG!!! OMG!! Kami buat kerja giler... bekerjaran semula ke Yeouido Park.. 

Bila sampai jer... Alamak.. hampeh.. dieorang dah nak habis shooting... padahal masa melintas padang bola keranjang, depan mata tu Shownu (Monsta X) tengah mencari something.. Bole pula lupa nak snap gambar.. Serius masa tu kami blur2 tau.. macam terpaku sekejap tengok apa yang berlaku depan mata.. Hahaha..

 Ni jer mampu snap dari kejauhan..
Ni dah nak habis..
 

video

Macam mana nak ke Yeouido Park:
Subway: Yeouido Station, Exit 3.. Jalan terus lebih kurang 5 ~ 10 minit akan jumpa Yeouido Park.. tapi kena melintas jalan untuk sampai ke Yeouido Park..

No comments:

© . | Blogger Template by Enny Law